Events

12 – 13 mei Teambuilding weekend Cobalt BI

Qlik partner Cobalt BI bezoekt in de 2e week van mei het mooie Sprimont in België. Het Qlik team van Cobalt BI verblijft in de beste Bed & Breakfast van België van gastheer Jan Storm en volgt een aantal inspirerende trainingen.


Self Service BI – Event – 7 juni 2017 – Bistro Belle Oud Zuylen

Tijdens dit Cobalt BI event nemen wij u mee in de wereld van Self Service BI.

Hoe kan Self Service BI u en uw organisatie helpen en welke stappen kunt u nemen om Self Service BI in te zetten binnen uw organisatie?
Gedurende de avond zal Cobalt BI u meenemen bij het beantwoorden van deze vragen. Uiteraard is er ruim voldoende mogelijkheid om hierover samen te brainstormen met het Cobalt BI team en de deelnemers aan het event.

Tijdens deze avond willen wij u niet alleen waardevolle informatie en een gezellig hapje en drankje bieden, er worden ook 3 iPads verloot onder alle aanwezigen. Op elke iPad staan de QlikSense demo’s geïnstalleerd, demo’s die u meenemen in de wereld van Self Service BI.

De avond ziet er als volgt uit:
17.00 – 18.00 uur Inloop Bistro Belle, Dorpsstraat 12 te Oud-Zuilen
18.00 – 18.30 uur Presentatie Self Service BI
18.30 – 19.15 uur Presentatie functionele demo’s
19.15 uur borrelen, netwerken en genieten van hapjes en drankjes… tot einde avond.


November 2017 Relatie evenement Winterberg

Cobalt BI sponsort samen met 49ers BV skeletonster Kimberley Bos. Wij gaan een weekend in organiseren waar de klant een kijkje neemt in de wereld van skeleton en bobsleeën.