Services

Business Intelligence

Business Intelligence helpt organisaties bij het nemen van gefundeerde beslissingen door middel van functionele, gebruiksvriendelijke dashboards en rapportages. De juiste informatie wordt op het juiste moment beschikbaar gesteld. De strategie van de organisatie kan hiermee ondersteund worden.

De diensten die wij leveren:

  • Brache-onafhankelijke Business Intelligence software
  • Cobalt BI Circulair Dashboard: BI oplossing voor de afvalbranche
  • Training QlikView & QlikSense

Meer informatie over wat Cobalt BI u kan bieden op het gebied van Business Intelligence vindt u hier.


Performance Management

Heeft u inzicht in de prestaties van uw bedrijf?
Performance Management geeft u meer inzicht in uw organisatie waardoor u de mogelijkheid krijgt om uw organisatie beter te sturen. Cobalt BI kan u daarbij helpen.

Wij kunnen u adviseren bij het tot stand brengen van de Key Performance Indicators, de metingen die duidelijkheid verschaffen over de prestaties van uw bedrijf. Na het op orde brengen van de brondata is het bouwen van een Management Informatie Systeem een belangrijk onderdeel van het proces. Cobalt BI bouwt en implementeert een dergelijk systeem op maat.

Cobalt BI is Qlik partner. We hebben jarenlange ervaring met Qlik en kunnen een Management Informatie Systeem voor u ontwikkelen dat past bij uw organisatie. Meer informatie over wat Cobalt BI u kan bieden op het gebied van Performance Management vindt u hier.


Cobalt BI is partner van

Qlik