Klanten

Verschillende organisaties maken gebruik van onze Business Intelligence Oplossingen. Bekijk een aantal van de klantcases om te zien wat we voor deze bedrijven gerealiseerd hebben.

Greenco

Greenco heeft met behulp van Qlikview een uitgebreide BI-omgeving ontwikkeld die de meeste facetten van de organisatie raakt. Cobalt BI is meerdere dagen per week bij Greenco aan de slag om de bestaande omgeving nog verder uit te breiden. De behoefte aan informatie is hoog en de vragen worden steeds meer gericht op bepaalde onderwerpen. Hierin is ook selfservice BI een belangrijk onderdeel, waarbij gegevens uiterst flexibel kunnen worden opgehaald die op dat moment van belang zijn.

 

LEES MEER
hexagram-bg

Reinis

Reinis houdt zich onder meer bezig met de inzameling van zowel huishoudelijk als bedrijfsafval. In het verleden voorzag Excel voornamelijk in de informatiebehoefte van Reinis. Met behulp van Qlik Sense heeft Cobalt BI overzichtelijke dasboards ontwikkeld.  Vanuit meerdere bronnen wordt nu een diversiteit aan waardevolle data gepresenteerd.

LEES MEER
hexagram-bg

ACV Groep

Cobalt BI heeft de Qlikview omgeving van ACV opnieuw ingericht waardoor de bestaande apps beter performen. ACV heeft een groot databestand dat zij niet alleen voor zichzelf gebruikt, maar waarover zij ook rapporteert naar omliggende gemeenten. ACV kan nu makkelijker nieuwe apps bouwen. Daarnaast is de user experience aanzienlijk verbeterd.

LEES MEER
hexagram-bg

Cobalt BI werkt onder andere voor onderstaande bedrijven

Cobalt BI

Daltonstraat 11
3335 LR, Zwijndrecht
Nederland

info@cobaltbi.nl
+31 (0)10 766 0065

© 2017 Cobalt BI ® All rights reserved.