ACV Groep

ACV Groep

Samenvatting

Cobalt BI heeft de Qlikview omgeving van ACV opnieuw ingericht waardoor de bestaande apps beter performen. ACV heeft een groot databestand dat zij niet alleen voor zichzelf gebruikt, maar waarover zij ook rapporteert naar omliggende gemeenten. ACV kan nu makkelijker nieuwe apps bouwen. Daarnaast is de user experience aanzienlijk verbeterd.

Uitdaging

ACV is een zelfstandig opererend bedrijf met een schat aan ervaring op het gebied van afvalinzameling, straatreiniging, het kolken van riolen en gladheid- en plaagdierbestrijding. De missie van ACV is de opdrachtgevende gemeenten, bedrijven en particulieren te ontzorgen op het vlak van afval & reiniging en te opereren als de logische, regionale samenwerkingspartner.

QlikView draaide al enige tijd bij ACV. Door de jaren heen kwamen er steeds meer vragen vanuit het management en de gemeenten. De QlikView omgeving moest opnieuw worden ingericht om hier beter op te kunnen acteren.

Highlights

  • Vragen vanuit het management of gemeenten kunnen sneller worden beantwoord met behulp van de nieuwe Qlikview omgeving
  • De laadtijd van apps is sterk verbeterd
  • Het bouwen van nieuwe apps is nu eenvoudiger
  • De verbeterde look in de apps zorgt voor een betere navigatie.

Oplossing

Cobalt BI heeft het datamodel bij ACV vereenvoudigd. De tijd om de apps te laden is hierdoor sterk verbeterd. Data staat sneller klaar en ACV is in staat om makkelijker aanvullende apps te bouwen . Daarnaast heeft de doorvoering van de huisstijl de apps van een prettigere “look en feel” voorzien waardoor de navigatie door de apps ook verbeterd is.

Lion Pol (ACV) is erg tevreden met het werk wat Robin heeft opgeleverd: “Robin denkt echt vanuit de behoefte van de klant. Hierdoor wordt er in de samenwerking het resultaat behaald wat ACV voor ogen heeft”.

Cobalt BI

Daltonstraat 11
3335 LR, Zwijndrecht
Nederland

info@cobaltbi.nl
+31 (0)10 766 0065