Performance Management

Heeft u inzicht in de prestaties van uw bedrijf?

Performance Management geeft u meer inzicht in uw organisatie waardoor u uw organisatie beter kunt sturen. Cobalt BI kan u daarbij helpen.

Wij kunnen u adviseren bij het tot stand brengen van de Key Performance Indicators, de metingen welke duidelijkheid moeten verschaffen over de prestaties van uw organisatie. Na het op orde brengen van de brondata is het bouwen van een Management Informatie Systeem een belangrijk onderdeel van het proces. Cobalt BI bouwt en implementeert een dergelijk systeem op maat.

Cobalt BI is Qlik partner. We hebben jarenlange ervaring met Qlik en kunnen een Management Informatie Systeem voor u ontwikkelen dat past bij uw organisatie. 

Cobalt BI is partner van 

Performance Management begint bij het formuleren van Key Performance Indicators (KPI’s). Op basis hiervan kunt u bepalen welke data nodig is om tot een Business Intelligence oplossing te komen. Wij kunnen u hierbij helpen.

Zorgen voor een sterke fundatie? Gebruik de juiste bronbestanden.

Zodra duidelijk is welke KPI’s van belang zijn voor het succes van uw onderneming, onderzoeken wij welke data hiervoor nodig is, waar deze te vinden is en hoe deze wordt beheerd.

Van data naar kennis/actie

Wanneer de KPI’s en bijbehorende data helder zijn, is de fundatie gelegd voor Business Intelligence.

Business Intelligence helpt een organisatie bij het nemen van gefundeerde (strategische) beslissingen. Door middel van een BI Tool beschikt men over  functionele, gebruiksvriendelijke dashboards en rapportages.

Wilt u ervaren hoe zo’n BI tool werkt? Vraag gerust een demo aan!

 

Cobalt BI

Daltonstraat 11
3335 LR, Zwijndrecht
Nederland

info@cobaltbi.nl
+31 (0)10 766 0065