Werken bij Cobalt BI

Cobalt BI is een dynamische consultancy organisatie op het gebied van Business Intelligence, Big Data en Performance Management. Onze klanten bevinden zich binnen de landelijke overheid en diverse sectoren zoals Retail, Afval & Milieu, Automotive, AGF, Banken & Verzekeraars en Bouwnijverheid.

Het team bestaat uit gedreven en ervaren BI-professionals, allemaal met een achtergrond en passie voor Business Intelligence en data-analyse.

In verband met de uitbreiding van ons klantportfolio zoeken we:

 

Accountmanager

Locatie: Landelijk

Die in staat is onze (nieuwe) klanten te adviseren over de inzet van BI, Big Data en Performance Management.

MEER OVER DEZE VACATURE

Testimonials

Robin Ernste

Robin Ernste

Senior Business Intelligence Consultant

Wat mij zo goed bevalt aan werken bij Cobalt BI is de manier waarop wij onze klanten en elkaar benaderen. Het gaat namelijk echt om de lange termijn relatie. Dus geen snelle “hit & run”, maar samen kijken hoe wij de klant kunnen bedienen en ook op lange termijn verder kunnen helpen.
Daarnaast wordt er hier met passie gewerkt, nemen wij onze verantwoordelijkheid en bouwen wij zo vertrouwen op bij onze klanten. Innovatie staat daarnaast hoog in het vaandel wat er voor zorgt dat ik als medewerker echt de kans krijg mij verder te ontwikkelen.

Ik voel me daardoor erg thuis bij Cobalt BI!

Richard Nieraeth

Richard Nieraeth

Senior Business Intelligence Consultant

Vanwege de no nonsense cultuur ben ik bij Cobalt BI gaan werken. De mensen zijn duidelijk en het is altijd prettig samenwerken. Ik heb geen moment spijt gehad van mijn keuze.

Het is een geweldig team van consultants dat voor elkaar klaar staat en tijd voor elkaar maakt. Ik heb verschillende uitdagende projecten waarin er ruimte is om te groeien en te ontdekken.  Dat vind ik prettig. Ik ga nog steeds elke dag met plezier naar mijn werk.

Cobalt BI

Daltonstraat 11
3335 LR, Zwijndrecht
Nederland

info@cobaltbi.nl
+31 (0)10 766 0065